dimarts, 28 de maig del 2013

L'hort, el magazín d'horticultura

També podeu visitar:

revistalhort.com


El segon número de "L'hort"...


Estem iniciant la distribució pels diferents punts de venda. Aviat la podreu trobar... 

















Ja tenim publicat el primer número de "L'hort", corresponent a la primavera!



Podeu adquirir-ne exemplars o fer una subscripció en la pestanya de Subscripcions, que podeu trobar a la franja superior.









“L’hort”, nou magazín d’horticultura

Aquesta setmana es posa a la venda la primera publicació escrita en català sobre horticultura anomenada “L’hort”. Vol ser una eina divulgativa sobre un món que retorna i rebrota amb força, tant en ambients rurals com urbans. Molts horts que s’havien abandonat es tornen a cultivar i molta gent de la ciutat, fa els seus petits horts urbans en terrasses i balcons. L’objectiu és ser una guia i alhora un recull de tot el què envolta l’hort. “L’hort” pot trobar el seu públic i alhora fomentar valors de satisfacció en el cultiu dels teus propis aliments per més tard consumir-los, sobretot en l’àmbit familiar i escolar. 

En la publicació hi participen experts reconeguts dins d’aquest àmbit com són la Montse Escutia, l’Ester Casanoves, el Marc E. Casabosch, El balcón verde, l’Associació l’Era, etc.

El magazín inclou diferents experiències pel que fa al cultiu d’horts rurals, urbans, socials i terapèutics. També explica quina és la millor manera de sembrar les hortalisses i les propietats nutritives que tenen. Igualment, tracta sobre les plagues i les malalties que ataquen a les plantes i quines fòrmules podem utilitzar per combatre-les. Inclou consells per utilitzar l’hort com una eina educativa més en els centres d’ensenyament, entre altres coses.

La periodicitat és trimestral i les vendes es fan a través de correu electrònic i del blog de “L’hort”. 
Podeu trobar més informació a revistalhort.blogspot.com o bé a l’adreça revistalhort@gmail.com

Fina Duocastella

Un nou projecte relacionat amb el món de l’horticultura. 
El projecte neix arran del buit que hi ha en la difusió per mitjans escrits periòdics de tècniques i informació general de “com cultivar un hort”. És per aquest motiu que el nostre objectiu és editar una revista trimestral anomenada “L’hort”.

La finalitat d’aquest projecte és publicar articles relacionats amb l’horticultura escrits per especialistes. També inclourà entrevistes amb horticultors on expliquin la seva experiència, transmetre l’experiència d’escoles que cultiven un hort, com conservar o cuinar els productes que se n’extreuen, com combatre les plagues i les malalties de les plantes, etc. 

Vol ser una eina divulgativa sobre un món que retorna i rebrota amb força, tant en ambients rurals com urbans. Molts horts que s’havien abandonat es tornen a cultivar i molta gent de la ciutat, fa els seus petits horts urbans en terrasses i balcons. L’objectiu és ser una guia i alhora un recull de tot el què envolta l’hort. “L’hort” pot trobar el seu públic i alhora fomentar valors de satisfacció en el cultiu dels teus propis aliments per més tard consumir-los, sobretot en l’àmbit familiar.


Segueix-nos al Facebook




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada